Over ons

Een unieke missie

Koolstofreductie, decentralisatie en digitalisering zijn de energiesector voorgoed aan het transformeren. De manier waarop we energie produceren, distribueren, consumeren en beveiligen, verandert en het klassieke energielandschap verdwijnt.

Luminus Solutions wil haar eigen bijdrage leveren in deze energietransitie. Dit doen we door hoogwaardige, betrouwbare en duurzame energieoplossingen te ontwikkelen en onze klanten te helpen bij hun energieplannen. Onze visie en aanpak zijn uniek op de markt: een passie voor power & energie, een mooie samenwerking met betrouwbare partners en een dynamisch team van ingenieurs stellen ons in staat om innovatieve en duurzame oplossingen te blijven ontwikkelen. We zetten onze 25 jaar ervaring en innovatieve aanpak in om te bouwen aan de energie van de toekomst in een duurzaam partnership met onze klanten!

Van technisch advies tot volledige integratie

Wij helpen onze klanten energie te besparen en hun energiebehoeften te optimaliseren door middel van decentrale energieproductie, ononderbroken stroomvoorziening en efficiënte energie-oplossingen. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, onderhouden en investeren in dynamische UPS-systemen, warmtekrachtkoppeling (WKK) en HVAC installaties, steeds in nauwe samenwerking met onze klanten en met prestatiegaranties voor de installaties die we bouwen.

Van haalbaarheidsstudies en technisch advies tot basic design en detailontwerp, tot het beheer in omnium garantie gedurende de volledige levensduur van de installatie: Luminus Solutions staat garant voor een service van A tot Z. Of het nu gaat om een power plant van 100 kW tot verschillende MW of een datacenter van 20 tot 20.000 m², wij combineren al onze diensten om van uw project een succes te maken!

Een greep uit onze referenties

Datacenters, luchthavens, banken, ziekenhuizen en industriële productiesites, heel wat internationale bedrijven maken gebruik van onze UPS-verhuur om hun kritische toepassingen of productiefaciliteiten tijdelijk te beschermen tegen stroompannes en spanningsdips: Safran Group, KPN Group Belgium, Thomson Reuters, Nationale Bank van België, Internationale luchthaven Oostende-Brugge, Groupe Richemont, Colt Technology Services, Sanofi, …