Ook in onzekere tijden verzekert Vanparijs Engineers de meest kritische stroomvoorzieningen

mobiele UPS voor ziekenhuis
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

We leven in momenteel in spannende tijden met ongeziene maatregelen en uitdagingen op vlak van veiligheid, gezondheid en hygiëne. Veel bedrijven zijn in lockdown en leveren slechts een minimale dienstverlening. Maar ziekenhuizen draaien overuren en hebben hun (intensive care) capaciteit uitgebreid om het grote aantal COVID-19 patiënten de juiste zorgen te kunnen toedienen.

Zeker in deze periode is bedrijfscontinuïteit en energiezekerheid van groot belang.

Als specialist in het verzekeren van een maximale bedrijfszekerheid voor de meest kritische toepassingen, wil Vanparijs Engineers graag een helpende hand reiken aan ziekenhuizen die mogelijk nood hebben aan bijkomende stroombeveiliging.

Daarom stelt Vanparijs Engineers zijn mobiele UPS-systemen van 250 tot 1000 kVA tijdelijk ter beschikking van ziekenhuizen aan een zeer gunstig tarief! Op die manier hebben ziekenhuizen alvast één zorg minder in deze moeilijke periode en zijn ze toch verzekerd van continue en zuivere stroom voor hun (extra) IC afdeling(en).

De mobiele UPS containers worden snel op site geleverd en, indien technisch haalbaar, naadloos aangesloten op de bestaande elektrische infrastructuur. De werken gebeuren uiteraard steeds met respect voor de versterkte veiligheids- en hygiëneregels op de site. De veiligheid van eigen werknemers en het personeel van de klant is zoals steeds topprioriteit.

Samen zetten we de strijd tegen COVID-19 verder… zonder stroomproblemen!

Contacteer ons voor meer info of een offerte.

Meer nieuws

De MUPS-magneet, of hoe een eenvoudig kaartje u veel zorgen en kosten kan doen besparen

Stel, uw UPS-installatie moet dringend een revisie krijgen, er doen zich problemen voor met uw UPS of u plant elektrische infrastructuurwerken die een impact hebben op de stroomvoorziening van uw bedrijf. Denkt u er dan steeds op tijd aan om extra beveiliging in te schakelen om uw dagelijkse business niet in het gedrang te brengen? Want het zal u maar overkomen dat net dan de stroom uitvalt! De kosten door productieverlies kunnen snel hoog oplopen.

Lees verder »

Vanparijs Engineers garandeert de stroombeveiliging in het Sint-Trudo ziekenhuis

In 1997 installeerde Vanparijs Engineers in het regionaal ziekenhuis Sint-Trudo in Sint-Truiden een dynamische UPS-installatie (DUPS) van 1600 kVA voor extra stroombeveiliging na de toenmalige uitbreiding van het ziekenhuis. De afgelopen 20 jaar heeft Vanparijs Engineers de machine in goede conditie onderhouden. Onlangs werd de installatie volledig gerenoveerd zonder impact op de stroomvoorziening van het ziekenhuis dankzij tijdelijke bescherming met de mobiele UPS van Vanparijs Engineers.

Lees verder »