De MUPS-magneet, of hoe een eenvoudig kaartje u veel zorgen en kosten kan doen besparen

Stel, uw UPS-installatie moet dringend een revisie krijgen, er doen zich problemen voor met uw UPS of u plant elektrische infrastructuurwerken die een impact hebben op de stroomvoorziening van uw bedrijf.  Denkt u er dan steeds op tijd aan om extra beveiliging in te schakelen om uw dagelijkse business niet in het gedrang te brengen? Want het zal u maar overkomen dat net dan de stroom uitvalt! De kosten door productieverlies kunnen snel hoog oplopen.

De MUPS-magneet kan u helpen om tijdig hulp in te schakelen. Dit eenvoudig magnetisch geheugensteuntje ter grootte van een bankkaart hangt u op uw installatie, op een van de elektrische kasten, aan uw bureau, … om het even waar het u eraan herinnert om uw stroomtoevoer tijdelijk extra te beveiligen bij werken aan uw elektrische of UPS-infrastructuur.

Onze mobiele UPS-systemen van 250 tot 1600 kVA kunnen vlot geïntegreerd worden in uw bestaande infrastructuur en de stroombeveiliging naadloos en zonder onderbreking overnemen, voor enkele dagen, weken of maanden, zo lang als nodig.

Bespaar uzelf onnodige zorgen en kosten en kom nooit zonder stroom te zitten.

Ontvangt u graag zo’n MUPS-magneet? Bezorg ons uw gegevens en wij sturen u er eentje toe!

U maakt bovendien kans op een week gratis huur (bij minimum huur van 3 weken)

Meer nieuws

MUPS 1600 kVA @luchthaven Oostende

Mobiele UPS beveiligt luchthaven Oostende tijdens werken

Onze mobiele UPS installaties kunnen worden ingezet als tijdelijke beveiliging van de stroomvoorziening bij werken aan kritische installaties. Zo ook bijvoorbeeld op de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. Onze mobiele UPS van 1600 kVA werd er gedurende 4 weken ingeschakeld om de landingsbanen en de luchtverkeersleiding te beschermen tegen stroomuitvallen tijdens de ombouw van hun vaste dynamische UPS.

Lees verder »