De MUPS-magneet, of hoe een eenvoudig kaartje u veel zorgen en kosten kan doen besparen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Stel, uw UPS-installatie moet dringend een revisie krijgen, er doen zich problemen voor met uw UPS of u plant elektrische infrastructuurwerken die een impact hebben op de stroomvoorziening van uw bedrijf.  Denkt u er dan steeds op tijd aan om extra beveiliging in te schakelen om uw dagelijkse business niet in het gedrang te brengen? Want het zal u maar overkomen dat net dan de stroom uitvalt! De kosten door productieverlies kunnen snel hoog oplopen.

De MUPS-magneet kan u helpen om tijdig hulp in te schakelen. Dit eenvoudig magnetisch geheugensteuntje ter grootte van een bankkaart hangt u op uw installatie, op een van de elektrische kasten, aan uw bureau, … om het even waar het u eraan herinnert om uw stroomtoevoer tijdelijk extra te beveiligen bij werken aan uw elektrische of UPS-infrastructuur.

Onze mobiele UPS-systemen van 250 tot 1600 kVA kunnen vlot geïntegreerd worden in uw bestaande infrastructuur en de stroombeveiliging naadloos en zonder onderbreking overnemen, voor enkele dagen, weken of maanden, zo lang als nodig.

Bespaar uzelf onnodige zorgen en kosten en kom nooit zonder stroom te zitten.

Ontvangt u graag zo’n MUPS-magneet? Bezorg ons uw gegevens en wij sturen u er eentje toe!

U maakt bovendien kans op een week gratis huur (bij minimum huur van 3 weken)

Meer nieuws

Vanparijs Engineers garandeert de stroombeveiliging in het Sint-Trudo ziekenhuis

In 1997 installeerde Vanparijs Engineers in het regionaal ziekenhuis Sint-Trudo in Sint-Truiden een dynamische UPS-installatie (DUPS) van 1600 kVA voor extra stroombeveiliging na de toenmalige uitbreiding van het ziekenhuis. De afgelopen 20 jaar heeft Vanparijs Engineers de machine in goede conditie onderhouden. Onlangs werd de installatie volledig gerenoveerd zonder impact op de stroomvoorziening van het ziekenhuis dankzij tijdelijke bescherming met de mobiele UPS van Vanparijs Engineers.

Lees verder »