7 situaties waarin een mobiele UPS-backup geen overbodige luxe is

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kritische voorzieningen in datacenters, ziekenhuizen, luchthavens of de farmaceutische industrie hebben op elk moment een continue en ononderbroken stroomvoorziening nodig, ook als die maar tijdelijk is. Hieronder leest u 7 voorbeelden van situaties waarin een mobiele UPS geen overbodige luxe is.

  1. Belangrijke onderhoudswerken aan UPS-systemen zoals revisies, renovaties of vervangingen worden bij voorkeur ondersteund door een tijdelijke ononderbroken stroomvoorziening om een continue en kwalitatieve stroombeveiliging te garanderen.
  2. De revisie van een installatie die bestaat uit verschillende UPS-systemen wordt best in verschillende fases gepland, zodat een mobiele backup de nodige redundantie kan leveren en het niveau van bescherming steeds behouden blijft.
  3. Ook bij het organiseren van een groot evenement of bij een disaster recovery periode kan een mobiele UPS zorgen voor de nodige tijdelijke ononderbroken stroomvoorziening.
  4. In ziekenhuizen kunnen stroomonderbrekingen het verschil maken tussen leven en dood. Het huren van extra back-up capaciteit of een mobiele UPS betekent meer gemoedsrust bij het werken aan uw elektrische installaties.
  5. In de winter, wanneer de temperatuur daalt, neemt de kans op een stroomstoring toe… onze mobiele UPS-systemen kunnen de oplossing bieden!
  6. Onze mobiele UPS-oplossingen zijn ook beschikbaar voor lange termijn verhuur. Een voorbeeld: onze 1600kVA unit – de grootste mobiele UPS op de Europese markt – werd 18 maanden lang gebruikt om de stroomvoorziening in een nieuwe farmaceutische productiefaciliteit in de regio Parijs veilig te stellen in afwachting van de installatie van hun nieuwe UPS-systemen.
  7. Een bank die te kampen heeft met een aanzienlijke vertraging in de oplevering van zijn mobiele UPS, een ziekenhuis dat moeilijkheden ondervindt bij elektrische testen of een nutsbedrijf dat door grote infrastructuurwerken extra redundantie nodig heeft… de mobiele UPS kan ingezet worden bij allerhande probleemsituaties.

Bekijk onze nieuwe UPS-verhuurwebsite en ontdek onze oplossingen!  Wij bieden verschillende mobiele UPS-oplossingen van 250 tot 1600 kVA voor tijdelijke stroombeveiliging van uw bedrijfskritische activiteiten. Onze containers zijn beschikbaar voor korte & lange termijn verhuur in heel Europa!

Meer nieuws

De MUPS-magneet, of hoe een eenvoudig kaartje u veel zorgen en kosten kan doen besparen

Stel, uw UPS-installatie moet dringend een revisie krijgen, er doen zich problemen voor met uw UPS of u plant elektrische infrastructuurwerken die een impact hebben op de stroomvoorziening van uw bedrijf. Denkt u er dan steeds op tijd aan om extra beveiliging in te schakelen om uw dagelijkse business niet in het gedrang te brengen? Want het zal u maar overkomen dat net dan de stroom uitvalt! De kosten door productieverlies kunnen snel hoog oplopen.

Lees verder »

Vanparijs Engineers garandeert de stroombeveiliging in het Sint-Trudo ziekenhuis

In 1997 installeerde Vanparijs Engineers in het regionaal ziekenhuis Sint-Trudo in Sint-Truiden een dynamische UPS-installatie (DUPS) van 1600 kVA voor extra stroombeveiliging na de toenmalige uitbreiding van het ziekenhuis. De afgelopen 20 jaar heeft Vanparijs Engineers de machine in goede conditie onderhouden. Onlangs werd de installatie volledig gerenoveerd zonder impact op de stroomvoorziening van het ziekenhuis dankzij tijdelijke bescherming met de mobiele UPS van Vanparijs Engineers.

Lees verder »